Trauma's verwerken

Trauma's verwerkenVeel van de klachten die ik met hypnose technieken behandel zijn veroorzaakt door traumatische ervaringen. Trauma's zoals seksueel misbruik, (huiselijk) geweld, een problematische jeugd, pesten, relatieproblemen, een bedreigende of gevaarlijke situatie, het verlies van een dierbaar persoon, ... 

Hoe kan een trauma je beïnvloeden?

Klachten die hierdoor kunnen ontstaan, zijn bijv. angsten, eetstoornissen, stress, verslavingen en onduidelijke lichamelijke of psychische klachten. Deze klachten kunnen overigens niet alleen bewust maar ook onbewust ervaren worden.

Vaak zijn deze trauma's al op jeugdige leeftijd ontstaan, ja soms zelfs als embryo in de baarmoeder van je moeder, maar ook komt het voor dat trauma's ervaren in een vorig leven nog steeds voor (onbewuste) problemen zorgen. Soms heeft iemand geen enkele bewuste herinnering aan het trauma.
 

Hoe zou ik je kunnen helpen?

Met hypnose technieken kunnen oorzaken opgespoord, en inzichten verkregen worden om de traumatische ervaring om te zetten naar nog slechts een herinnering zonder een negatieve, emotionele lading.

De sessie vorm wordt op jou persoonlijk afgestemd. Zo kunnen de sessies bijvoorbeeld ook uitsluitend bestaan uit persoonlijke gesprekken, al of niet aangevuld met specifieke hypnose technieken zoals regressie.

Ook de sessie-duur wordt afgestemd op je persoonlijke behoefte. In de regel duurt deze (minimaal) een dagdeel en hoeft dus niet beperkt te blijven tot bijv. 1 of 1,5 uur/sessie...
 

Laat een trauma je leven niet nog langer beïnvloeden

Herken je dit soort, vaak onduidelijke of vage, klachten, of wil je meer weten over hoe je een trauma of trauma's zou kunnen verwerken, neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend contact met me op. We kunnen dan in alle rust eerst eens bespreken of en wat ik voor je zou kunnen betekenen.

De kosten voor het intake-gesprek bedragen EUR 60,- en die van een Traumaverwerkings-sessies EUR 120,-/sessie (desgewenst kunnen het intake-gesprek en de eerste sessie gecombineerd worden gepland om daarmee reistijd en kosten te besparen).