Een paar maanden geleden heb ik een paar Hypnotherapie-sessies gehad bij Geert. Door ervaringen in mijn jeugd en de problemen die ik hierdoor ondervond heb ik verschillende keren gesprekken gehad met psychologen en therapeuten. Het hielp wel maar ik kwam niet tot de essentie van mijn probleem en daardoor bleven de ervaringen mij achtervolgen. En daardoor bleef ik vaak piekeren. Ik heb contact gezocht met Geert, aangemoedigd door informatie over hypnose en hoopte hiermee inzicht te krijgen.
 
De eerste keer hebben wij eerst veel gesproken over mijn vragen en verhaal. Geert heeft goed naar mij geluisterd en dat gaf al vertrouwen. Belangrijk voor mij was dat hij al snel wist waar ik het over had en hij heeft mij geconfronteerd met de voor mij (harde) waarheid. Hij deed dit helder en met respect. Hij heeft mij geholpen om de situatie van vroeger te verklaren en te accepteren. Ook heeft hij mij al wegen gegeven om hiermee om te gaan.
 
De hypnose sessie was verhelderend, mooi en ontroerend. De ervaring is moeilijk te beschrijven, maar ik wist dat ik geholpen werd, inzicht kreeg. Ik heb antwoorden op mijn vragen gekregen en ben heel blij naar huis gegaan.
 
Hierna heb ik nog twee sessies gehad. Er kwamen meer ervaringen naar boven, waar ik ook vragen over had en waarmee ik in het reine wilde komen. Ook hierin heb ik inzicht gekregen. Geert heeft mij net zo lang begeleid tijdens de hypnosesessies tot ik alle vragen had kunnen stellen en alles voor mij helder was.
 
We zijn nu drie maanden verder en ik ben veranderd. Ik ben rustiger, meer in balans en er is veel ten goede gebeurd in de afgelopen periode. Er is weer humor in mijn leven. Het geduld en respect van Geert, zijn kennis en adviezen zijn voor mij heel waardevol geweest. Ik beveel hem van harte aan.
 
T.S. (Zevenaar)
 
 

T.S. (Zevenaar), (hypnotherapie, trauma)