(Kanker) Support Sessie.
 
Soms komen de juiste mensen op het juiste moment op je pad...
Ik was een van de gelukkige die dat is overkomen waardoor ik nu na een hele heftige periode met een heel vredig gevoel weer van al het moois om me heen kan genieten.
 
Half december kreeg ik te horen dat ik een agressieve vorm van borstkanker had ontwikkeld en nog geen week later was ik al met Geert de eerste klappen van dit bericht aan het verwerken...
 
Samen hebben we zijn aanbevolen programma doorgewerkt van wekelijks zeer intensieve gesprekken.
Wat hebben deze gesprekken mijn leven veranderd. Zulke verhelderende inzichten, niet alleen de visie over mijn zelfgenezend vermogen maar ook over al mijn onbewuste blokkades, verdriet, angsten en levensvragen.
Elke keer als ik er even doorheen zat was Geert bereikbaar en kon ik weer verder door zijn onuitputtelijke positiviteit en humor.
 
Geert, en ook zijn vrouw Karin... wat ben ik jullie dankbaar voor al die mooie gesprekken, de genezing ondersteunende hemi-sync muziek, de waardevolle boeken die je mij hebt meegegeven en de tips over een homeopathische ondersteuning om mijn operatie en bestralings-periode goed door te komen, hetgeen wonderbaarlijk goed gelukt is.
 
Maar vooral dankbaar voor het vertrouwen wat ik heb gekregen in mijn lijf, in mezelf en in het leven... ik voel me een gelukkig mens.
 
Dank voor jullie hulp,
 
 
Lieve groet, Anna
 
 

Anna, (support, hemi-sync, overigen)