Op avontuur met Geert en mijn hogere zelf.
 
Ik heb een tijdje getwijfeld om een afspraak te maken, maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt na de informatie die ik van Geert kreeg. Vanaf dat moment is er eigenlijk al veel veranderd. Ik zat al een hele tijd met depressieve gevoelens en een burnout. De week voor de afspraak kreeg ik ineens veel meer energie en voelde me een stuk lichter.
 
Geert heeft me hartelijke ontvangen en veel uitleg gegeven voor we eraan begonnen. Ik voelde me in goede handen. Geert deed echt meer dan zijn best om me te helpen op zoek naar de antwoorden in mezelf. Er kwam soms verbazingwekkende informatie over vorige levens die ik nu nog niet helemaal begrijp. Op moeilijke momenten was Geert er steeds om me te steunen.
 
Het was goed dat ik na de sessie kon blijven slapen in een plaatselijke B&B omdat het toch best vermoeiend was voor mij.
De trip naar Dinxperlo was voor mij zeker de moeite waard. Ik voel vooral meer begrip en mildheid voor mezelf. Ik merk meer rust en zo kan ik beter met moeilijke situaties in mijn leven omgaan.
Ik kreeg niet op al mijn vragen een antwoord, maar voel nu dat dat komt omdat ik voor sommige zaken nog niet klaar was.
 
Dankje Geert voor je toewijding en empathie!
 
Yuri F uit Antwerpen
 
 

Yuri F (Antwerpen), (qhht)