Ik lijdt al jaren aan EDS4 een zeldzame bindweefselziekte (die bij mij ook in de bloedvaten zit en mijn aderen kunnen laten knappen), met een hersenbloeding en een gedeeltelijke verlamming tot gevolg. Deze ziekte veroorzaakt extreme pijnen. Zo erg zelfs, dat jaren geleden een onderbeen geamputeerd moest worden.
 
De zenuwen in 'de stomp' bleven echter doorgroeien en veroorzaakten opnieuw extreme zenuwpijnen. Na jaren Tramadol geslikt te hebben, moest ik zelfs overstappen op Methadon... het maakte een 'zombie' van me.
 
Toen een kennis van me (een magnetiseur) de stomp met z'n handen vast hield, voelde deze onmiddellijk warm aan en begon te tintelen... Hij vroeg me een cijfer te geven voor de hoeveelheid pijn die ik kort daarvoor gehad had... en ik moest, gezien de extreme pijn, wel een 10 geven... Langzaam maar zeker zakte de pijn af. Na een kwartiertje vroeg hij opnieuw; "Geef nu nog eens een cijfer voor de pijn...", en tot m'n eigen verbazing leek het niet erger meer te zijn dan een 5! Ik wist niet goed wat me overkwam; de pijn was nog niet weg, maar wel ongeveer gehalveerd! Genoeg om niet aan de Methadon te hoeven blijven. Ook de bloeddruk bleef stabiel laag, wat voor mij erg belangrijk is ivm het risico dat anders bloedvaten kunnen knappen.
 
Later bleek dit magnetiseren, zoals hij het noemde, ook op afstand te werken. Daarbij voelde ik dan vooral tintelingen in m'n lichaam.
 

P.V. (Megchelen), (healing)