Na in augustus een QHHT sessie te hebben ondergaan wilde ik heel graag een hypnose sessie als vervolg. Ik keek er echt naar uit toen de datum eenmaal afgesproken was.
 
Momenteel volg ik verplicht een opleiding in de zorg. Dit wekt enorm veel spanning/ weerstand maar ook faalangst op. Net als vroeger zet ik weer alles op alles om hier doorheen te komen. Mijn lichaam en geest reageren hier erg heftig op.
 
Tijdens de hypnose sessie kwam naar voren waar de faalangst in mijn jeugdjaren ontstaan is. Door terug te gaan naar het meisje van toen en haar duidelijk te maken dat falen mag, maar ook in het heden toegestaan is, geeft dit enorme rust en ontspanning. Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen ondergaan op zo korte termijn. Vergelijkbaar met de QHHT, blijf je ook bij de hypnose sessie bij bewustzijn. De weg naar je onderbewustzijn gaat alleen veel sneller, wat erg prettig is.
 
In de toekomst ga ik zeker nog vaker, het is voor mij een mooie snelle manier om problemen te verhelpen. Ik kan het iedereen aanraden. Geert enorm bedankt voor je liefdevolle begeleiding, zorg en aandacht.
 
Lieve groet,
 

H.G., (hypnotherapie)