Geert is een soort spirituele mentor voor mij. Ik kwam bij hem voor een QHHT-sessie en hij was zo betrokken en nam zoveel tijd voor mij en mijn vragen, het was als een warm bad of als thuiskomen.
 
De QHHT-sessie was heel interessant maar uiteindelijk heb ik denk ik nog meer gehad aan Geert als counselor. Het boeit hem echt hoe het met je gaat en hij laat je niet los totdat hij heeft gevonden hoe hij je kan helpen.
 
Geert heeft een hele goede lijn met "boven", hij krijgt intuïtief veel door. Daarnaast is hij ook gewoon een heel warm en gezellig mens en houdt hij van een grapje. Hij is echt een man die iedereen wil bijstaan en helpen en is altijd bezig om nog meer bij te leren, cursussen te volgen en nieuwe dingen aan te grijpen. Bij Geert ben je in goede handen. En zijn vrouw is ook heel lief en warm, mocht je haar ontmoeten.
 
Geert heeft mij echt weer vertrouwen gegeven in mezelf en mijn spirituele skills, en me een zetje gegeven om er weer mensen mee te gaan helpen. De wereld heeft meer mensen nodig zoals Geert! 🙂
 
H.gr. Charly
(charlyhogenbirk.com)
 

Charly Hogenbirk (Doetinchem), (coaching, overigen)