Beste Geert,
 
Het is even geleden dat ik bij jou een sessie QHHT heb mogen ondergaan.
 
De uitwerking op mij persoonlijk door de veranderingen op mijn werk was de belangrijkste vraag die ik had meegenomen naar mijn sessie. Die veranderingen brachten me veel spanning, stress, slapeloze nachten en piekermomenten. Hierdoor had ik erge last van spanning in mijn rug, waardoor ik niet meer kon functioneren.
 
Ik wist dat ik er iets aan moest doen, omdat het zo niet verder kon. Een sessie bij jou was een van mijn opties en hier heb ik zeker geen spijt van gekregen.
 
Na het doornemen van mijn levensgeschiedenis, 's ochtends, kon ’s middags het echte werk beginnen. Voor mij was het makkelijk me over te geven, ik heb gedeeltes van vorige levens mogen ervaren waarbij ik me erg prettig voelde. Bijzonder was het contact met enkele dierbaren die helaas overleden zijn. Fijn te weten dat zij er voor mij zullen zijn, mocht dat nodig zijn.
 
Wat het werk betreft weet ik nu dat ik meer het onderbuik gevoel/ intuïtie moet volgen en niet alleen met het verstand de gebeurtenissen moet beredeneren. Je leeft maar een keer, volg je hart! Nu, anderhalve maand verder, voel ik mij bijzonder ontspannen, veel rustiger en heb minder piekermomenten. Mijn leven werd voor de sessie door al het gepieker behoorlijk in beslag genomen, zodat ik nu soms het gevoel heb, dat ik zeeën van tijd heb gekregen.
Hoe mooi kan het zijn!
 
Ik wens je veel succes met alles wat je onderneemt voor jezelf en anderen. De rust die je uitstraalt tijdens de sessie en het er zijn, waren voor mij erg belangrijk.
Bedankt voor de verandering in mijn leven, voor het gevoel, zoals ik me nu voel.
 
Hartelijke groeten,
 
 
PS.
Op je website las ik dat je ook een Hynosetherapie en een sessie met het L.I.F.E. Biofeedback Systeem kunt ondergaan. Graag zou ik hier meer informatie over ontvangen.
 

H.G., (qhht)