Ik ben een vrouw van 64 jaar en heb 5 maanden antidepressiva geslikt vanwege een burn-out.
Ik kreeg zoveel lichamelijke klachten, dat ik zelfs in een rolstoel kwam te zitten. 6 maanden regulier onderzocht in ziekenhuis en vele scans later bleek ik lichamelijk niets te mankeren.
 
Na vele gesprekken met mijn psychotherapeut was het duidelijk, dat ik niet door 1 deur kon met mijn nieuwe werkgever sinds de overname 5 jaar geleden. Ik werkte al 25 jaar met heel veel plezier op een peuterspeelzaal en geen 1 dag ziek, maar doordat mijn nieuwe werkgever alles vanaf kantoor regelde had ik geen enkele grip meer op mijn werk en stond ik totaal niet achter haar manier van werken. Vele conflicten later stortte ik eind november 2011 totaal in, ik kon niet meer lopen en was heel duizelig. Uiteindelijk aan de antidepressiva als steuntje in de rug, maar ik kreeg er hele erge bijverschijnselen van.
 
Nu al 5 maanden heel langzaam aan het afbouwen, maar het laatste stukje is erg zwaar en toevallig kwam ik Geert tegen op deze site over healing op afstand. Hij ondersteunt me nu al enige maanden en dat voelt vanaf het begin al super goed. Ik krijg snel antwoord via de mail, als het even niet lekker gaat, want de afkickverschijnselen zijn vreselijk, veel duizeligheid, spierpijn in benen, enz.
Gelukkig blijft hij mij nog ondersteuning geven, want de energie en de woorden, die Geert stuurt houden mij op de been en ik weet zeker, dat ik de 2 korrels door zijn positiviteit ook kan afbouwen. Geert, super bedankt en hoop, dat je nog veel mensen kan helpen.
 
Ik heb mijn baan opgezegd, wel met spijt in mijn hart, want de werkvloer was zo leuk, met peuters en ouders, die altijd achter me gestaan hebben, maar op de oude voet verder kon ik niet meer. Nu op zoek naar vrijwilligerswerk, als ik helemaal hersteld ben.
Het heeft 2 jaar van mijn leven gekost, €10.000 armer door allerlei natuurtherapeuten en onderzoeken, maar ook afgelopen periode veel geleerd en eindelijk eens nee kunnen zeggen en voor mezelf kunnen kiezen.
Nu weer leuke dingen doen en van mijn man, 3 dochters en kleinkinderen genieten.
 
Het gaat me lukken, Geert nogmaals super bedankt.
 
Liefs, M.
 

M.J. (Haarlem), (healing)