Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in bovennatuurlijke, niet met de gangbare wetenschap te verklaren, zaken. Niet alleen boeiden me de vreemde verschijnselen die werden waargenomen en programma’s over vorige levens waarover mensen in hypnose berichtten en waarvan na een zoektocht allerlei tastbare bewijzen gevonden werden, maar ook telepathie, helderziendheid en helderwetend-zijn, omdat ik deze zelf vaak heb ervaren.

Lange tijd heb ik deze ervaringen echter als onverklaarbaar, en daarom niet mogelijk, naast me neergelegd. Nu, vele jaren, vele ervaringen, vele opleidingen, trainingen en 1000+ sessies later, is het ‘denken dat er misschien wel meer Tussen-Hemel-En-Aarde is’, veranderd in een aantoonbare zekerheid dat dit alles werkelijk bestaat.

Veel van mijzelf en mijn ervaringen herkende ik later in de boeken over (en van) Christina von Dreien, wellicht ook interessante boeken voor jou.

Over vele jaren terugkijkend, zie ik nu pas wat er allemaal op mijn pad is gekomen; de ‘bijzondere ervaringen’ die ik meemaakte, een coach die ik ontmoette en die me deze zaken, die ik steeds vaker en sterker begon te ervaren, kon uitleggen en verklaren, en het Monroe Instituut dat onderzoek doet naar het bewustzijn en bewustzijnsveranderingen (naar ‘wie-en-wat’ we zijn).

De ongekende mogelijkheden hiermee mensen te kunnen helpen met het verbeteren van hun gezondheid en te begeleiden bij hun spirituele ontwikkeling, heeft me jaren geleden doen besluiten me meer en meer bezig te gaan houden met een breed pakket aan therapieën en technieken waarmee ik graag je gezondheid wil ondersteunen, en je wil helpen de antwoorden te vinden op je levensvragen.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt of vragen hebben, neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op of meld je aan via het desbetreffende formulier. Je bent van harte welkom!

Met hartelijke groeten,

Geert Droppers
 

contactgegevens Geert
 

   

Klachtenportaal Zorg
 
 

 

* = verplicht veld

captcha

Ondervind je technische problemen met het versturen van dit formulier, dan kun je me ook bereiken mbv één van deze contactgegevens. Bij voorbaat dank voor je moeite!