Spirituele Stervensbegeleiding

Spirituele StervensbegeleidingVoor veel mensen is de dood een taboe. Het is iets waar je niet over spreekt, iets dat velen een diepe angst inboezemt, denkend dat ‘het’ met de dood allemaal tot een einde komt.

De mogelijkheid dat wij geen mensen zijn met een spirituele ervaring, maar een spiritueel wezen met een menselijke ervaring, dat ons bewustzijn na de dood blijft voortbestaan, hebben velen zelfs nog nooit overwogen.

Door hierover met hen te praten en dit op een speciale manier ook te laten ervaren, kan ik een eventuele angst voor de dood wegnemen en hen de transitie naar het ‘hiernamaals’ vergemakkelijken. Bij deze begeleiding kunnen, desgewenst, ook naaste familieleden en vrienden worden betrokken.

Mocht uzelf, of iemand uit uw omgeving, behoefte hebben hier eens met me over te praten, of te zien wat ik voor u, of deze persoon, zou kunnen betekenen, neemt u dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op middels onderstaand formulier.

Aan deze Spirituele Stervensbegeleiding zijn geen kosten verbonden, wel zal ik eventueel een (kleine) tegemoetkoming in de reiskosten vragen.
 

 
Ik wil graag nadere informatie over deze Spirituele Stervensbegeleiding

* = verplicht veld

captcha