Regressietherapie

PL & LBL RegressieHeb je onduidelijke fysieke of psychische klachten, klachten die je niet kunt plaatsen, of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar een vorig leven (PL - Past Life) dat je geleid hebt, of in de periode daar tussen (LBL - Life Between Lives), dan is één van deze regressie vormen zeker aan te raden en ook heel bijzonder om eens te ervaren.

Reïncarnatie

Marie-Claire van der Bruggen beschreef in haar boek "Het Sprookje van de Dood” heel mooi en duidelijk wat reïncarnatie inhoud; dat we als spiritueel wezen, keer op keer in een lichaam, bijvoorbeeld hier op aarde, een leven beleven om iets te leren of iets speciaals te ervaren, om ons zo spiritueel verder te ontwikkelen.

Brian Weiss, Michael Newton en vele anderen…

wie kent ze niet van YouTube en de boeken die ze hebben geschreven. Zeer gerespecteerde psychiaters die vaak onverwachts in de praktijk te maken kregen met cliënten welke in een diepe trance verifieerbare feiten meldden uit een vorig leven, die ze in dit leven nooit hadden kunnen weten. Zij ontwikkelden, ieder op hun eigen manier, regressie technieken, technieken die ik je hierbij ook aanbied:

PL Regressie

Soms beïnvloeden ervaringen uit een Vorig Leven op een negatieve manier het huidige leven en daarvoor kan het zinvol zijn om onduidelijke klachten in het huidige leven, middels regressie te onderzoeken op oorzaken welke in andere levens zijn ontstaan. Fysieke en psychische klachten kunnen daardoor mogelijk terstond worden hersteld.

Uiteraard kan regressie naar één of meerdere Vorige Levens ook plaatsvinden zonder dat er klachten zijn, om bijvoorbeeld meer en betere inzichten te krijgen over je huidige leven, wie en wat je bent en met welk doel je hier je leven leidt, of gewoon uit nieuwsgierigheid.

LBL Regressie

LBL staat voor 'Life Between Lives', het therapeutisch werken in het 'Leven tussen Levens' in, oftewel het antwoorden vinden op levensvragen in het bestaan tussen verschillende levens. Dit wordt ook wel Spirituele Regressie of Zielsregressie genoemd.
Op dit spirituele niveau kun je antwoorden vinden op de meest uiteenlopende (levens)vragen, zoals;

   - Wat is de zin van het leven?
   - Wat is mijn levensdoel?
   - Bevind ik mij op mijn spirituele pad?
   - Heb ik een gids, of gidsen die me begeleiden?

 
Voor een LBL-sessie zal ik je eerst in een diepe meditatieve trance brengen waarbij je in een steeds dieper bewustzijnsniveau zult komen. Daarna gaan we via een ‘Vorig Leven’, toegang zoeken naar het 'Leven tussen Levens'.

De praktijk ruimte met waterbed, voor een optimale ontspanning

De sessie

De sessie bestaat uit een regressie naar een ander leven. Het Onderbewustzijn bepaald wat je te zien krijgt, en wat je daarbij (in welke vorm ook) getoond wordt. Het is niet ongebruikelijk dat iemand meerdere levens te zien krijgt tijdens een sessie. Bij een LBL sessie zullen we daarna toegang zoeken naar het 'Leven tussen Levens'.

Of ook daadwerkelijk een PL of LBL ervaren wordt is vooral afhankelijk van het feit of je jezelf toe kunt staan om je naar die diepe lagen van je bewustzijn te laten begeleiden. Garanties voor het beleven van een PL of LBL kan ik daarom niet geven.

Deze vorm van regressietherapie (welke ook heel geschikt kan zijn als onderdeel van een Spirituele Stervensbegeleiding) verschilt van QHHT door de kortere tijdsduur voor zowel het voorgesprek als de sessie, en ook wordt geen (expliciet) contact gezocht met het Hoger Zelf. Naast het verkrijgen van inzichten, kan deze techniek, ook uw gezondheid helpen ondersteunen.
 

Risico's

Deze techniek is volledig veilig en je zult ook altijd weer uit de hypnotische trance komen. Ik zou je echter wel aan willen raden om na de sessie, wat rust te nemen.
 

Geluidsopname

Door de bewustzijnstoestand waarin je je tijdens de sessie bevindt, zul je je na afloop mogelijk niet alles herinneren van de informatie welke door het onderbewustzijn aan je is doorgegeven. Daarom wordt er van de sessie een geluidsopname gemaakt waarvan je na afloop een kopie meekrijgt om deze thuis nog eens op je gemak te kunnen beluisteren.
 

Vertrouwelijk

Het betreft hier een sessie waarbij zeer vertrouwelijke informatie moet kunnen worden besproken. Om die reden zal er tijdens de gehele sessie niemand anders worden toegelaten. Uit respect voor je eigen privacy, zal ik daarom NIET van deze regel afwijken.
 

Tot slot...

Heb je nog vragen, neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op. Je kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken, maar je mag me natuurlijk ook bellen.

Deze sessie duurt zo'n 3-4 uur en kost EUR 120,-/sessie (voor bijzondere omstandigheden, is echter een gereduceerd tarief mogelijk). Mocht je overwegen met de trein te komen, dan ben ik graag bereid je kosteloos van het station op te halen, en je na de sessie daar weer af te zetten.

Heb je interesse om een 'Regressie' sessie te ervaren, meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Ik zal je graag verwelkomen en bij deze sessie begeleiden.
 

 
 Ik wil mij aanmelden voor een Regressie-sessie
 

* = verplicht veld

captcha