Quantum Support Sessies voor o.a. Simonton Cancer Therapy

Quantum Support SessiesDr. Carl Simonton (1942-2009) was een orthodox getraind radioloog en geneesheer-directeur van een kankerinstituut in Amerika. Een man die kanker behandelde door middel van bestraling zoals dat in elk groot kankercentrum gebeurt. Hij gaf samen met zijn vrouw, een psychotherapeute, een nieuwe dimensie aan zijn werk waardoor de resultaten met sprongen verbeterden.
 
Het boek "Op Weg Naar Herstel" dat hij hierover schreef gaat niet over een zogenaamde alternatieve vorm van kankerbehandeling welke berust op een lichamelijke benadering van de ziekte, bijvoorbeeld door toepassing van dieet en gebruik van vitaminen en mineralen.
 

De kracht van onze geest

De Simontons schakelen de geest in door een methode die berust op erkend wetenschappelijk onderzoek. Een methode die niet concurreert met de traditionele vormen van lichamelijke behandeling, zoals radio- en chemotherapie, maar deze vormen erkent en er ook mee wil samenwerken.
 
Psychische krachten kunnen kanker en andere ziekten beïnvloeden. Omdat de Simontons in hun dagelijkse omgang met opgegeven patiënten merkten, dat "de wil om te leven" een krachtige invloed op het verloop van de ziekte leek te hebben, werkten zij een methode uit, waarbij de patiënten vooral gemotiveerd werden om te willen leven. De kern van dit 'Simonton' zelfhulpprogramma berust op visualisatie- en ontspanningstechnieken.
 

Ondersteuning met behulp van Hypnose

Hypnose kan hierbij prima een ondersteunende rol vervullen. Niet alleen om te leren visualiseren en heerlijk te ontspannen, maar m.n. om met de gekozen (ook traditionele) behandeling(en) een optimaal resultaat te behalen. Deze sessies zijn dus niet bedoeld ter vervanging van, maar ter ondersteuning van, andere (medische) behandelingen.
 
Wetenschappelijk onderzoek en patiënten uit zijn praktijk, bewezen dat op deze manier niet alleen een verlenging van de levensduur bereikt kan worden, en in sommige gevallen zelfs een volledig herstel, maar bovenal een verbetering van de kwaliteit van het leven gedurende de ziekteperiode. Het dramatische voorbeeld van hun eerste patiënt, is hier te lezen...
 

Geaccepteerd door de reguliere gezondheidszorg

Opvallend is dat de methode van de Simontons in Amerika geen enkele tegenwerking ondervinden van de medische wetenschap. Beide soorten van behandeling zijn complementair, vullen elkaar aan.
Technieken die dus bedoeld zijn als aanvulling op, en niet als vervanging van, de reguliere zorg.
Daardoor ontstond er voor de patiënt een rustige en harmonieuze samenwerking.
 

Waar Simonton geen antwoord op geeft

Daar waar Simonton het antwoord op de belangrijke "Ja, maar hoe doe ik dat precies?" vragen schuldig blijft, geven Joe Dispenza en Brandon Bays, als ervaringsdeskundigen, in hun boeken daar wel concreet antwoord op.

De zelfhulpboeken van Joe Dispenza en Brandon Bays sluiten goed aan bij de zelfhulpboeken van Simonton, maar geven ook afzonderlijk antwoorden en oplossingen op je vragen. Zeker aanraders voor hen die de theorie en praktijk van deze technieken cognitief willen begrijpen en toepassen. Naast de theorie en hoe deze in de praktijk toe te passen, kun je ook hierin over gedocumenteerde casussen lezen.
 

Voor wie zijn deze sessies bedoeld?

Heb je fysieke klachten of wil je af van ongewenste patronen, gedragingen, gedachten of emoties en ben je geïnteresseerd in het daarvoor toepassen van één van deze zelfhulpprogramma's, hoe ikzelf deze heb toegepast of hoe hypnose jou reguliere behandelingen kan ondersteunen om optimale resultaten te behalen, neem dan eens contact met me op via onderstaand formulier. Deze 'Support'-sessies worden qua inhoud en tijdsduur op jou persoonlijk afgestemd, en kosten EUR 90,-/sessie.