Quantum Physics

Quantum Healing Sessies"Het levende lichaam is de beste apotheek die ooit is bedacht. Het produceert alles wat door de medicijnfabrikanten wordt gemaakt, maar veel, veel beter.
De dosering is altijd juist en wordt op tijd gegeven, bijwerkingen zijn minimaal of niet bestaand, en de aanwijzingen voor het gebruik van het medicijn bevinden zich in het medicijn zelf, als onderdeel van de ingebouwde intelligentie ervan."

- Deepak Chopra, endocrinoloog
    auteur: Quantum Healing

 
Quantum Healing geneest de bodymind vanaf een kwantumniveau. Dat betekent van een niveau dat zich niet op zintuiglijk niveau manifesteert. Ons lichaam bestaat uiteindelijk uit informatie, intelligentie en energie. Quantum Healing impliceert een verschuiving op het gebied van energie-informatie, om een correctie te bewerkstelligen in iets dat verkeerd is gegaan. Quantum Healing houdt dus in dat je één modus van bewustzijn, de geest, heelt om veranderingen in een andere modus van bewustzijn, het lichaam, tot stand te brengen.
 

Wat heb ik nodig?

Onderstaande technieken zijn prima geschikt om hiervoor ingezet te worden, maar welke techniek, wanneer en waarvoor het beste ingezet kan worden valt niet altijd op voorhand te zeggen. Ook kunnen ze elkaar vaak prima aanvullen en versterken. Vandaar deze mogelijkheid om een sessie te boeken waarbij ook tijdens de sessie nog een keuze gemaakt kan worden voor één, of meerdere, van deze technieken.
 
 

HypnotherapieHypnotherapie In een staat van hypnose hebben we direct contact met ons onderbewustzijn en zijn daardoor tot verbazingwekkende prestaties in staat; hier kunnen het 'kritisch en redenerend vermogen', tijdelijk gepasseerd worden, waardoor aanvaardbare suggesties direct door het onderbewuste kunnen worden opgenomen. [lees verder...]
 


hemi-syncHemi-Sync's ‘binaural-beat’ signalen helpen uw mentale, fysieke en emotionele toestanden te verbeteren. Deze unieke audio-begeleiding werkt mbv complexe, ‘multi-layered’ audiosignalen. Bij het beluisteren reageren de hersenen door het produceren van een derde geluid (een zogenaamde binaural beat) die de gewenste hersengolf activiteit stimuleert." [lees verder...]
 


LIFELIFE Biofeedback Het L.I.F.E. (Living Information Forms Energy) Professional Biofeedback Systeem is een biofeedbacksysteem dat niet alleen in staat is duizenden gezondheidsproblemen in het lichaam te registreren, maar het kan ook gezonde energie frequenties terugsturen naar het lichaam om deze te ondersteunen bij het herstel van de gezondheid. [lees verder...]
 


LIFEVisualisatie & Meditatie kunnen prima een ondersteunende rol vervullen bij allerlei soorten (ook traditionele) behandeling(en), zoals radio- en chemotherapie of om met alternatieve zelfhulpprogramma's, optimale resultaten te behalen. Deze zelfhulptechnieken kunnen prima geïntegreerd worden in een Quantum Physics sessie.
 

 

Voor wie zijn deze sessies bedoeld?

Heb je fysieke klachten en/of wil je af van ongewenste patronen, gedragingen, gedachten of emoties en ben je geïnteresseerd in één van deze technieken of combinaties daarvan, maar wil je op de sessiedag je keuze nog kunnen bepalen, meld je dan mbv onderstaand formulier aan voor een Quantum Physics sessie.

Deze sessies worden qua inhoud en tijdsduur op jou persoonlijk afgestemd en bedragen EUR 180,-/sessiedag (incl. intakegesprek). Vervolgsessies hoeven vaak minder lang te duren, en voor enkele technieken (LIFE systeem) geldt dat vervolgsessies ook op afstand plaats kunnen vinden. De kosten worden hier uiteraard op afgestemd.
Je kunt hier gratis parkeren.
 
Er worden momenteel geen LIFE Biofeedback sessies aangeboden.
 
 

 
Ik wil mij aanmelden voor een Quantum Physics sessie
 

* = verplicht veld

captcha

Ondervind je technische problemen met het versturen van dit formulier, dan kun je me ook bereiken mbv één van deze contactgegevens. Bij voorbaat dank voor je moeite!