QHHT

Quantum Healing Hypnosis

Dolores Cannon ontwikkelde QHHT (Quantum Healing Hypnosis) werd ontwikkeld door Dolores Cannon, u kent haar vast van de YouTube filmpjes of de boeken die ze geschreven heeft over QHHT. Deze vorm van regressietherapie welke door haar, ruim 40 jaar geleden, samen met haar man, werd ontdekt en verder ontwikkeld, maakt gebruik van een hypnose techniek waarin instant Quantum Healing kan worden ontvangen.

Deze techniek is niet de hypnose zoals velen hem kennen waarbij de hypnotiseur cliënten suggesties kan geven, maar een soort diepe meditatie, een hypnotische trance (somnambulistische staat) waarin iedereen zich al twee keer per dag bevindt; ’s morgens bij het wakker worden en ’s avonds bij het in slaap vallen.
 

Onderbewustzijn

Je Onderbewustzijn (ook wel ‘Hoger Bewustzijn’ of ‘Hoger Zelf’ genoemd), waarmee ik je tijdens een QHHT-sessie in contact breng, is een oneindige bron van kennis. Het is niet alleen bekend met alles over wie wij zijn in dit leven, en waren in vorige levens, maar het kent ook onze levensdoelen voor dit leven. Een leven waarin we tot doel hebben iets te leren of te ervaren.
 

Regressie

Het eerste onderdeel van ‘de Sessie’, bestaat uit een regressie naar een ander leven. Dit houdt in dat je wordt teruggevoerd naar, en geleid door, het huidige of een ander leven. Het Onderbewustzijn bepaald wat je te zien krijgt, en wat je daarbij (in welke vorm ook) getoond wordt, is altijd belangrijk en relevant voor het huidige leven. Ook is het niet ongebruikelijk dat iemand meerdere levens te zien krijgt tijdens een sessie. Beelden van een vorig leven kunnen soms heel verrassend zijn...

 

Contact met het Onderbewustzijn

Het hoofddoel van een QHHT sessie is om je huidige leven en gezondheid te verbeteren. In het tweede deel van ‘de Sessie’, wordt daarvoor contact gemaakt met het Onderbewustzijn om een antwoord te vinden op de vraag waarom zojuist deze levens getoond werden en om antwoorden te krijgen op de (levens)vragen die je hebt meegenomen naar de sessie.

In het Onderbewustzijn kunnen ook de antwoorden gevonden worden over de aard en oorzaak van gezondheidsproblemen, of het nu om een probleem uit het huidige leven, of uit een vorig leven gaat.
 

DE SESSIE

Een gehele QHHT sessie, waarvoor we overigens zoveel tijd nemen als nodig, duurt gemiddeld zo’n 6-7 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

Geert DroppersEen ‘Kennismakingsgesprek’, niet alleen om elkaar beter te leren kennen, maar ook om rust en een vertrouwensband te creëren. Dit gesprek dient er namelijk voor om mij zo goed mogelijk in de gelegenheid te stellen je leven te leren kennen. Ook worden je gezondheidssituatie en de meegebrachte vragen besproken. Al deze informatie is van essentieel belang voor mij om tijdens het volgende onderdeel, ‘de Sessie’, de juiste vragen te kunnen stellen.

Tijdens ‘de Sessie’, breng ik je eerst in een diepe hypnotische trance. Daar aangekomen volgt dan de regressie waarin het huidige of andere levens worden onderzocht, en zal contact worden gemaakt met het onderbewustzijn om uitleg te vragen over deze levens en om antwoorden te krijgen op je gezondheids- en levensvragen. Aan het eind van de sessie wordt je uiteraard weer teruggebracht naar het normale (waak)bewustzijn.

In een 'Nabespreking' zal ik de sessie na afloop met je bespreken.
Niet alleen tijdens de hele QHHT-sessie gaat mijn zorg uit naar je welzijn, ook na afloop zal ik erop toezien dat je geheel bij (waak)bewustzijn en alert weer huiswaarts keert.

De praktijk ruimte met waterbed, voor een optimale ontspanning

 

Risico's

De QHHT is volledig veilig en je zult ook altijd weer uit de hypnotische trance komen, maar soms kan het zijn dat er na de sessie nog enkele emoties ontstaan ten gevolge van de healing. Ik raad je daarom aan om na de sessie, de rest van de dag rust te nemen.
 

Audio- of Video-opname

Door de bewustzijnstoestand waarin je je tijdens de Sessie bevindt, zul je je na afloop mogelijk maar weinig herinneren van de informatie welke door het onderbewustzijn aan je is doorgegeven. Daarom wordt van de Sessie een audio- of video-opname gemaakt waarvan je na afloop een kopie meekrijgt om deze thuis nog eens op je gemak te kunnen beluisteren.
 

Vertrouwelijk

Het betreft hier een sessie waarbij zeer vertrouwelijke informatie moet kunnen worden besproken. Om die reden zal er tijdens de gehele sessie niemand anders worden toegelaten. Uit respect voor je eigen privacy, zal ik daarom NIET van deze regel afwijken.
 

Trauma's

Zou je je vooral aan willen melden om ernstige trauma's te verwerken, dan is de traumaverwerkingssessie wellicht een betere keuze voor jou. Als je dit soort bewuste of onbewuste trauma's vermoedt, neem dan even contact met me op. Ze belemmeren namelijk sterk het contact met het HZ, en het is daarom beter om deze blokkades eerst op te ruimen. Dit verhoogt de kans op een succesvolle QHHT sessie.
 

Tot slot...

Een QHHT-sessie duurt zolang als nodig, maar gemiddeld zo'n 6-7 uur (in overleg, eventueel verdeeld over 2 dagen) en kosten EUR 180,-/sessie (voor bijzondere omstandigheden, is echter een gereduceerd tarief mogelijk).
Deze sessie kan ook in het Engels of Duits gegeven worden, en mocht je overwegen met de trein te komen, dan ben ik graag bereid je kosteloos van het station op te halen, en je na de sessie daar weer af te zetten.

Heb je nog vragen, neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op. Dat kan via onderstaand formulier, of bel me even.

En heb je interesse om een QHHT sessie te ervaren, meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.
Ik zal je graag verwelkomen en bij deze sessie begeleiden.
 

 
Ik wil mij aanmelden voor een QHHT-sessie
 

* = verplicht veld

captcha

Ondervind je technische problemen met het versturen van dit formulier, dan kun je me ook bereiken mbv één van deze contactgegevens. Bij voorbaat dank voor je moeite!