Lezingen & Groepsregressies

Lezingen & GroepsregressiesNaast de diensten die ik u aanbiedt, geef ik ook lezingen en groepsregressies.

Deze lezingen zijn niet alleen geschikt voor Spirituele Centra, maar kunnen ook, bij voldoende deelname (zo'n 4-5 personen), geboekt worden voor bijvoorbeeld een huiskamerbijeenkomst.

De onderwerpen die tijdens een lezing aan bod komen, kunnen verschillen en ik zal deze, na overleg met u, zo goed mogelijk op uw wensen afstemmen. In de lezingen, kunnen ook onderdelen worden opgenomen waaraan de aanwezigen zelf actief kunnen deelnemen, zoals een Groepsregressie of een oefening "Remote Viewing".
 

Onderwerpen lezing

Hieronder volgt een klein overzicht van de mogelijke onderwerpen;

  - “Quantum Healing? Wat bedoeld u daarmee?”

  - “Dolores Cannon, en hoe zij QHHT ontwikkelde”

  - “Wie of wat is ons Onderbewustzijn (ook wel “Hoger Bewustzijn” of “Hoger Zelf” genoemd)”

  - “Wat is Hypnose, iets engs, of kan het wellicht mijn probleem oplossen?”

  - “Is er een Leven na de Dood?”

  - “Hoe kan iemand de 'Angst voor de Dood' kwijtraken?”

  - “Synchroniteiten, ‘toeval’… of toch niet?”

  - “Mijn (eigen) Spirituele ontwikkelingen en ervaringen”

 

Groepsregressie

Shaolin monnikDeze onderwerpen zijn natuurlijk ook prima te combineren met een groepsregressie waarbij ook alle aanwezigen een vorig leven kunnen ervaren en bekijken.

Voordat ik met een groepsregressie begin, leg ik altijd uit dat niemand bang hoeft te zijn om iets uit een vorig leven waar te nemen of te voelen dat misschien traumatisch zou kunnen zijn. Je blijft altijd de volledige controle behouden, en door je ogen te openen kom je meteen weer terug in het 'hier-en-nu' waar we met zijn allen zijn.

Deze ervaringen zijn altijd heel gevarieerd. Slechts zelden kunnen deelnemers zich wat moeilijk ontspannen en daardoor moeilijk iets visualiseren, maar dit geldt meestal maar voor een zeer beperkt aantal deelnemers. De meesten onder hen ervaren beelden of indrukken van een ander leven, die we na afloop graag met elkaar delen, en vaak gebeurt het ook dat men daardoor diepere inzichten verkrijgt over het huidige leven.

Nu is een groepsregressie iets anders dan een QHHT sessie. De groepsregressie gebeurt in een lichte trance staat, de zogenaamde alfa-staat, terwijl ik cliënten tijdens een QHHT- of Hypnose-sessie naar de veel diepere theta-staat begeleidt. Bovendien is het in een groep niet mogelijk iedereen persoonlijk in contact te brengen met zijn/haar Hogere Zelf, zoals dat in een sessie wel mogelijk is. Desalniettemin ervaren veel mensen deze groepsregressie als een heel bijzondere en prettige ervaring.

Een oefening "Remote Viewing" doet menigeen verbazen over zijn/haar eigen capaciteiten op paranormaal gebied. De resultaten zijn vaak bijzondere eye-openers... De resultaten bij deze oefeningen zijn bovendien, vaak in tegenstelling tot de groepsregressie, direct zichtbaar.

Een lezing duurt ca. 2 uur en is gratis. Wel zal ik een kleine vergoeding vragen voor mijn reiskosten.
 

 

* = verplicht veld

captcha