Explore the Universe... inside or outside...

 
 
Feel yourself floating through SPACE... or explore your BODY & MIND...
 

Ontdekkingsreizen door het Universum

Ben je nieuwsgierig naar onze fysieke en spirituele wereld en hoe zij met elkaar verbonden zijn, of ben je op zoek naar je roots of wie je bent? Ontdek dan jezelf en de wereld om je heen mbv korte presentaties en meditaties naar en in de diepere lagen van je bewustzijn...
 
Vergaar kennis en inzichten tijdens ontdekkingstochten door het universum en de spirituele wereld waar je ook zelf een uniek onderdeel van uitmaakt. Je kunt een keuze maken uit de volgende programma's:
 

    Explore your Consciousness
Explore your Consciousness
Ervaar verschillende vormen van bewustzijn. Vast onderdeel van dit programma is het meten en registreren van fysieke parameters welke een indicatie geven over het bewustzijnsniveau waarin je je bevind.
 
    Explore the Universe
Explore the Universe
Laat je meevoeren tussen de sterren en maak contact met het universum op een manier die je nog niet eerder beleefd hebt...
 
    Explore your Body & Mind
Explore your Body & Mind
Zoek contact met je lichaam en haar vele organen en bouwstenen, uit nieuwsgierigheid, of om het te helpen herstellen...

 
maar het is ook mogelijk om, in overleg, een persoonlijk programma voor je samen te stellen.
De metafysische workshops 'Remote Viewing' en 'Psychokinese' (het buigen van vorken en lepels) kunnen hier ook een onderdeel van uitmaken.
Elk programma duurt in totaal ca 7 uur en bestaat uit zo'n 3-4 meditaties/sessies.
 

Audio-opname

Door de bewustzijnstoestand waarin je je tijdens deze meditaties bevindt, zul je je na afloop mogelijk maar weinig van je ervaringen herinneren. Daarom worden er ook van deze sessies audio-opnames gemaakt waarvan je na afloop een kopie meekrijgt om deze thuis nog eens op je gemak te kunnen beluisteren.
 

REC-sessie

Een vast onderdeel van het programma 'Explore your Consciousness' is een meditatie waarbij er een aantal fysieke parameters worden gemeten en geregistreerd die een indicatie geven over het bewustzijnsniveau waarin je je bevind. Ook daar krijg je uiteraard een kopie van mee.
 

Tot slot...

Heb je nog vragen, neemt dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op. Dat kan via onderstaand formulier, maar je mag natuurlijk ook even bellen.

De kosten voor deze ontdekkingsreizen naar de diepere lagen van je bewustzijn, bedragen EUR 195,-/programma. Een tweede Explore-sessie kost EUR 155,- terwijl de kosten voor elke daaropvolgende Explore-sessie nog slechts EUR 120,-/programma bedragen.
Inbegrepen zijn (niet alcoholische) drankjes, snacks en een eenvoudige lunch.
 

 
Ik wil mij aanmelden voor Explore your Consciousness
Ik wil mij aanmelden voor Explore the Universe
Ik wil mij aanmelden voor Explore your Body & Mind
Ik wil mij aanmelden voor een persoonlijk Explore programma
 

* = verplicht veld

captcha