Energy Healing

hemi-syncDe Engelse term Energy Healing wordt vaak gebruikt wanneer men spreekt over paranormale geneeswijzen zoals 'magnetiseren' en Reiki, welke al eeuwen lang met succes worden toegepast.

Nieuwe techniek

Meer recentelijk is daar de Image Cycling™ techniek, ontwikkeld door Prof. Bill Bengston en Ben Mayrick, aan toegevoegd. Deze revolutionaire techniek bleek, tijdens laboratoriumtests en in de praktijk, in staat (bij dieren èn mensen) zelfs diverse soorten kanker te kunnen behandelen, maar wie is deze Bill Bengston eigenlijk?
 

Prof Bill Bengston

William F. Bengston (Bill) is een professor in de sociologie aan het St. Josephs College in New York, VS. Hij ontving zijn Ph.D. van de Fordham University, New York, in 1980. Zijn specialisaties omvatten onderzoeksmethoden en statistieken.

Toen hij begin twintig was, ontving hij een behandeling met handoplegging die een einde aan zijn chronische rugpijn maakte. Zichzelf scepticus noemend begon hij een onderzoek dat vijfendertig jaar zou duren en dat hem tot een van de voornaamste onderzoekers heeft gemaakt in het blootleggen van de principes achter geneeskunde door energie.

Hij doet dus al meer dan 35 jaar onderzoek naar anomale genezing en heeft de effectiviteit van zijn techniek bewezen in 10 gecontroleerde dierproeven uitgevoerd in zeven universitaire biologische en medische laboratoria. Zijn genezingsonderzoek heeft de eerste succesvolle volledige genezingen van getransplanteerde borstkanker en methylcholanthreen-geïnduceerde sarcomen bij experimentele muizen veroorzaakt door hands-on-hands technieken die hij heeft helpen ontwikkelen.

Gecontroleerde dierstudie

Opvallend was ook, dat muizen met een succesvolle volledige genezingen, geen recidieven van kanker vertoonden.
Dr. Bengston heeft hierover gepubliceerd in de Journal of Scientific Exploration, de Journal of Alternative and Complementary Medicine en Explore. Daarnaast heeft hij wereldwijd (w.o. Nederland) veel lezingen gegeven.
 

De Image Cycling™ techniek

Deze Bengston Energy Healing Method® is een innovatieve helende techniek waarvan is aangetoond dat deze effectief is onder allerlei verschillende omstandigheden. Dr. Bill Bengston doet al tientallen jaren onderzoek naar deze vorm van therapie en heeft de effectiviteit van zijn techniek bewezen in gecontroleerde dierstudies. Deze Image Cycling™ techniek, welke beschreven staat in zijn boek Genezen door Energie, werd zelfs met succes toegepast door sceptische collega's en studenten van Dr. Bengston die aan deze proeven deelnamen.
 

Behandelen op Afstand

Gebleken is verder, dat de absolute afstand tussen healer en cliënt, daarbij feitelijk geen rol speelt. Zelf heb ik ervaring met behandelingen op letterlijk duizenden kilometers afstand.
De behandeling op zich, zal voor mij nauwelijks afwijken van die van een Persoonlijk Consult. Uiteraard met dat verschil dat ik me zal visualiseren hoe je tegenover me zit. Een foto van je helpt me daarbij.
 

Voor wie is deze techniek bedoeld

Voor mens èn dier (zoals Sam, the Wonder Dog) kunnen naast diverse soorten kanker kunnen ook andere ziektes, kwetsuren en klachten worden behandeld.

Soms zijn er echter ook andere behandelmethoden of therapieën nodig voor je herstel. Ik zal je daarom nooit afraden een arts of specialist te bezoeken! Ook medicijnen en therapieën die voorgeschreven zijn, door een arts of specialist, wil en zal ik je nooit afraden. De beslissing hierover is uiteraard aan jou.
 

Duur van een sessie en de behandeling

De feitelijke behandeling duurt gemiddeld een half tot één uur, maar indien nodig, zal ik hiervoor meer tijd nemen.

Uit het laboratoriumonderzoek van Bengston is, tijdens de behandeling van de muizen, gebleken dat het herstel tijdens een behandeling niet lineair verloopt. Dwz dat de eerste tekenen van herstel, mogelijk pas na een aantal behandelingen kunnen worden waargenomen. Meestal zijn er dus meerdere behandelingen nodig om te kunnen oordelen of genezing of verbetering mogelijk is, maar hoeveel precies is onmogelijk op voorhand in te schatten.

Na de eerste behandeling(en) bestaat de mogelijkheid van een schijnbaar verergeren van de klachten, dit is meestal van korte duur en geeft aan dat je lichaam reageert op de behandeling.
 

De kosten en kortingen

De kosten voor een Energy Healing sessie tijdens een Persoonlijk Consult bedragen EUR 50,-/sessie. Behandelingen op afstand kosten EUR 75,- voor 5 behandelingen op afstand.

KORTING: ben je bereid aan ons onderzoek deel te nemen en geef je ons toestemming om de resultaten van je behandelingen geanonimiseerd te delen met Dr. Bengston, dan krijg je 20% korting op deze bedragen en betaal je nog slechts EUR 40,- resp EUR 60,-

Heb je nog vragen over deze behandeling of wil je je aanmelden, neem dan gerust, geheel vrijblijvend, even contact met me op. Dat kan via onderstaand formulier, of bel me even.
 
 
 

 
Ik wil mij aanmelden voor een Energy Healing sessie tijdens een Persoonlijk Consult
Ik wil mij aanmelden voor een Energy Healing sessie Op Afstand
Ik geef toestemming om de geanonimiseerde resultaten van mijn behandelingen te gebruiken voor onderzoek en ontvang in ruil daarvoor 20% korting

* = verplicht veld

captcha